Paper.li

Pippjok News Weekly HeaderJeg er for tiden på kursus i Online Marketing Management. Her er jeg hurtigt blevet ret vild med Paper.li, som er en side, hvor man kan kreere sin egen avis på internettet. Man opretter en avis, giver den en titel, hvorefter man så kan tilføje indhold fra forskellige steder på internettet. Man kan for eksempel sørge for at den hver gang den udgiver sig selv, skal tilføje alt, hvad der bliver skrevet om gækkebreve på Twitter, Facebook og andre steder. Man kan sågar tilføje, de videoer om gækkebreve som bliver tilføjet på YouTube. Man kan også installere en +Paper.li-knap i sin browser. Når man så ser en artikel, som man synes passer til sin avis, så kan man bare trykke på +Paper.li-knappen, som så lægger artiklen over i ens avis. DET er da smart!

Fordelen med Paper.li-avisen er naturligvis at den opdaterer sig selv automatisk, ved det tidsinterval, som man har sat den til. Dette afhænger selvfølgelig af måden man har opsat sin avis på. Hvis man udelukkende benytter +Paper.li-knappen, så bliver der jo ikke noget nyt indhold, hvis man stopper med at bruge den. Har man automatiseret indholdet, ved at den henter alt som er skrevet af specifikke afsendere og/eller om specifikke emner, så bliver der jo ved med at komme nyt indhold, selvom man ikke bruger en masse tid på sin avis, hver eneste dag.

Selvføgelig kan man også redigere i skrifttyper, farver, størrelser m.m., således at ens avis ikke nødvendigvis kommer til at ligne alle de andre på en prik.

Jeg vil gerne dele min Pippjok News Weekly med jer. Avisen er primært lavet til mig selv, med artikler og emner, som interesserer mig.

Skriv et svar