Candy Crush

Screenshot af Candy Crush på iPhone4Pusleopgaver. Man flytter rundt på bolsjer, så de danner en række af 3, 4 eller 5 bolsjer i samme farve. 3 ens bolsjer, eksploderer og forsvinder, hvorefter bolsjerne ovenover falder ned på de tomme pladser. Jo flere levels man når op på, jo sværere bliver spillet. Der kommer blokke, som kun bliver fjernet, ved at fjerne bolsjer ved siden af dem 2 gange. Der kommer blokke, som ligner chokolade, og som breder sig, for hvert træk, med mindre man samtidig fjerner en af dem.  Nogle af banerne er frygtelig svære, og man kan sidde fast i ugevis. Man har som udgangspunkt 5 liv ad gangen. Løber man tør, kan man vente på at opnå et nyt liv, som gendannes på 30 minutter, eller man kan få tilsendt ekstra liv fra sine venner, hvis man er forbundet via Facebook. Det er et fremragende spil, som jeg har brugt uendelig mange timer på allerede.

2 Comments

on “Candy Crush
2 Comments on “Candy Crush
 1. Hej. Jeg har nu spillet candy chruch i et par uger og er helt vild med det. Jeg sender også nye liv til mine venner og jeg VED de giver mig liv retur men jeg får dem ikke. Hvad er der galt? Jeg er tilknyttet facebook, men hvor kan indstillingen i i-padden være forkert.
  Jeg håber du kan hjælpe mig
  På forhånd tak
  VH Elly Petersen

  • Hej Elly

   En mulighed kunne være at “disconnect” Facebook og så connect igen. Det gør man ved at trykke på Facebook ikonet i hovedmenuen. Det er ikke en garanti, men det virker ofte i forskellige spil.

   Håber det kan hjælpe dig.

   Hilsen Lene

Skriv et svar